Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 07:27 - Излезе КАТАЛОГ на 100-те психологични теста предлагани от Институт Ре-Генезис. Започват СЕМИНАРИ по тях от 28.03.2011 г.
Автор: psihotestove Категория: Други   
Прочетен: 4343 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.03.2011 11:12


image


         Институт Ре-Генезис съвместно със своите партньори-„Агенция Еталон”за УЧР и фондация „Човек Плюс”- предлагат на Вас – колеги психолози и сродни специалисти, както и на ръководителите на Вашите организации, да ползвате психодиагностичните услуги на Лабораторията за Психотестове” към Института ни, повечето от които са уникални за България.         

Ръководителят на лабораторията – Панайот Рандев, наред с другите свои роли и приноси е бил координатор през 80-те години на първата в България съвместна група между БАН и МА за адаптация на психотестове, а през през последното десетилетие адаптира, апробира и внедри в Българската армия няколко десетки тестове в различни области на практическата психология.

image 

          
Става дума за две възможности, по които можете да придобиете и ползвате психотестовете ни:

    
1. „Психодиагностична БИБЛИОТЕКА е неприсъствена, задочна форма.

 
Тестовете в тази форма могат да се получат и ползват дистанционно (по интернет), като колегата психолог може да получава онлайн консултации за ползването им. Могат да се изберат тези тестове, които представляват интерес и биха били полезни за Вашата работата и за организацията Ви. Към момента ние предлагаме 100 съвременни псхологични теста, голяма част от които могат успешно да се ползват във вашата дейност. В даден конкретен тест се включва самата методика, компютърен ексел файл за обработка и съхранение на данните и получаване на локални норми, както и много допълнителни материали (електронни статии и книги за съответните тестове на няколко езика). Цените им са стандартни и са значително по-ниски от средните пазарни цени за психотестове в България и в пъти по евтини от тези в чужбина. В приложен файл по-долу можете да изтеглите КАТАЛОГ на предлаганите психотестове и техните поединични цени. При този вариант, Вие можете да изберете колкото и които желаете тестове, както и периодично, по ваш избор, можете да ги увеличавате. Цените за 1 тест варират между 10 и 60 лв. и са най-ниските на българския пазар в момента. Можете да изберете 1, 2, 3, 5, 10, 20 или колкото желаете психотестове, според Вашите конкретни нужди и възможности. При по-голям брой тестове се правят значителни отстъпки в цената им – вижте Каталога ни.

 

      2. „Психодиагностична РАБОТИЛНИЦА, е присъствена, очна форма, чрез която Вие бихте могли в рамките на организираните от нас кратко-срочни интензивни обучения, наред със самите психотестове, компютърни файлове за обработката им и различни помощни материали, да получи специализирано обучение и практически умения за адекватното им ползване, както и в интерактивен режим да отговорим на евентуалните въпроси, които бихте имали във връзка с тестовете. 

Основният плюс на тази форма е в това, че тя предлага пакетно и обединени съдържателно няколко (от 4 до 6) групи тестове (между 14 и 19) в едно-дневни модули, на цени, които са значително по-ниски, в пъти, спрямо поотделното закупуване на единични тестове, а също и се дава по-общ и задълбочен поглед върху психодиагностичните методи в дадена конкретна приложна област.

При тази форма Вие избирате в колко (от 1 до 6) и кои (виж по-долу) едно-дневни модула да участвате. Обръщаме Ви внимание, че при участие в повече модули, цената на отделния тест пада не с %, а с пъти, достигайки до невероятните 5 лв. за един психотест (стандартната единична цена варира обикновено между 20 и 60 лв.).  

image


По-долу са темите и датите в близките седмици на модулите
, в които можете да се включите, според своите и на организацията Ви нужди, интереси и възможности, като тези няколко дневни цикли включват следните 6 съдържателни модули, разделени в две групи:


     - за училищни, клинични и УЧР и Т/О психолози и   
     - за позитивни, неутрални и негативни конструкти и методики.

 

1-ви Модул (на 30.3, 12.4, 20.4., 30.4.2011) => СПЕЦИФИЧНО УЧИЛИЩНИ тестове - 4 групи тестове, общо 19, включващи измерване на такива ключови характеристики като стилове на учене на учениците, традиционна и множествена интелигентност и когнитивни способности на учениците, класен и училищен психоклимат, училищна тревожност, училищен гняв, базисни нагласи на учителите към учениците, дисциплината и себе си, учителска ефективност и др. под. Това са тестове, без които трудно можем да си представим съвременна и ефективна работа на педагогическия съветник или училищен психолог в училище. Тестовете от тази група предстои значително да се разширят като брой и съдържание в близките месеци, с цел запълване на острия дефицит от подобни тестове в училище. 

 

2-ри Модул (на 28.3, 05.4, 11.4, 19.4.2011) => КЛИНИЧНИ тестове - 3 групи тестове, общо 16, включващи измерване на такива важни характеристики като психосоматични проблеми свързани с разстройства на храненето и хронични заболявания като астма, безплодие и сексуални проблеми, както и оценяване на емоционалната интелигентност и регулация. Клинично-релевантни тестове има и в другите 5 модула (вижте Каталога ни). 
 

3-ти Модул (на 29.3, 04.4, 13.4, 18.4.2011) => УЧР и ТРУДОВО-ОРГАНИЗАЦИОННИ тестове - 6 групи тестове, общо 15, включващи измерване на такива ключови характеристики като трудова мотивация и ангажираност, професионален стрес и психосоматика, групов психоклимат и групови роли, кариерни интереси и типологии, шофьорски нагласи и поведения и др.  

 

image 



4-ви Модул (на 31.3, 07.4, 16.4, 27.4.2011) => тестове за ПОЗИТИВНИ понятия - 5 групи тестове, общо 16, включващи измерване на такива важни характеристики като оптимизъм, психична твърдост, съпротивляемост, чувство на съгласуваност, ангажираност и др.. Това са нови тестове от последните години, които са много ползвани в чужбина,но засега слабо познати и прилагани у нас. Институт Ре-Генезис единствен в нашата страна ги разпространява и популяризира. Тези психотестове изследват не проблемите и дефицитите, а ресурсите и потенциалите за развитие на хората, с които работим – деца, възрастни, семействата, групи, организации. 

 

5-ри Модул (на 01.4, 09.4, 14.4, 28.4.2011) => тестове за НЕУТРАЛНИ понятия - 8 групи тестове, общо 19, включващи измерване на такива ключови характеристики като основни личностни типологии и профили, основни междуличностни стратегии, обща самооценка, общо психично здраве, психични защити  и др.. Това са много често използвани в чужбина и не рядко в България психотестове; 

 

6-ти Модул (на 02.4, 08.4, 15.4, 29.4.2011) => тестове за НЕГАТИВНИ понятия - 4 групи тестове, общо 14, включващи измерване на такива важни характеристики като обща и специфични видове агресивност, гняв, враждебност, депресия, професионален стрес, професионално изгаряне, алексити-мия – водеща до психосоматични заболявания и други негативни състояния. Това са тестове, които позволяват да се диагностицират различни важни негативни състояния и поведения при подрастващи и възрастни, и на тази основа, да се вземат адекватни професионални и административни мерки за минимизиране и преодоляването им, както и да се оцени ефективността на последните;

         По-конкретното съдържание на всеки от модулите ще намерите в КАТАЛОГА в приложения ТУК файл, за закупуване на конкретен/ни тест/ове от него, както и ЗАЯВКА за участие (ТУК) в някои от 6-те модула и ПОКАНАТА до Вас (ТУК).

image
 

Обучителните модули се провеждат в указаните по-горе дни от 9:30 до 17 ч.в семинарната зала на централния офис на Институт Ре-Генезис – София, ул. „Цар Иван Шишман” 5, вх.Б, ет.1 
           
            Засега обученията ще бъдат в интервала от 28.03.2011 до 29.04.2011 г.


            Ако ни изпратите Вашите данни и заявка ние ще Ви приготвим и изпратим проформа фактура, според вашия избор на модули и тестове. При предплащане участието в модул/и 10 и повече дни преди провеждането му - ползвате 10%-на отстъпка, както и при участие на повече от 1 Ваш представител.

image 

 

       Ако трябва да обобщим в едно изречение нашето предложение до Вас - според нас то е неустоимо – Вие и Вашата организация, можете да получите в близките дни или седмици обучение и 1 DVD пълно с десетки психотестове, които в чужбина струват между 5 и 10 хиляди евро, а в Бълга рия - между 4 и 6 хил. лв., докато от нас ще ги получите промоционално само през март и април тази година за неголяма трицифрена сума.

 Смятаме ще оцените, че нашата промоция си заслужава вашето усилие и участие! 

                  До скоро ! и Успех във Вашите начинания !  
 

image

               

 

 От екипа на Институт Ре-Генезис   

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: psihotestove
Категория: Други
Прочетен: 129555
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031