Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2011 15:26 - Каква е вашата БРАЧНА СЪВМЕСТИМОСТ ?
Автор: psihotestove Категория: Други   
Прочетен: 5993 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.06.2011 20:24



image


КАКВА Е ВАШАТА

БРАЧНА СЪВМЕСТИМОСТ

и ще се получи ли от вашата двойка

добро семейство?

  

image

 

ЗАЩО

 Можем с много хора да имаме сексуална или любовна връзка, но с кой/коя, как, доколко и за колко време ще имаме успешен брак и семейство – това е въпрос, който си задават не малко от вас. 

Живеем в 21, а не в 15 или 19 век, възползвайте се от възможностите, които ви предоставят интернет и  науката психология. Не бъдете слепи в любовта си и не се разминавайте с нея, както е на тези картинки:

 image image             

 

КАКВО

 
           
Ние, професионалните психолози от Институт Ре-Генезис ви предлагаме уникалната възможност да разберете отговора на този въпрос бързо и ефективно, при това на уникална, ограничена във времето цена, като използвате предлаганите от нас психотестове за да оцените себе си, партньора и двойката си и вашата брачна съвместимост. 

Съвместимостта между двама души, и в частност брачната, има много нива и страни, започвайки от генетичната и медицинската, минавайки през сексуалната, емоционалната, любовната, темпераментовата и достигайки до ценностната и духовната. Ние ви предлагаме по-задълбочено оценяване на съвместимостта на темпераментите ви и на личностите ви, както и до известна степен и на другите важни аспекти на брачната съвместимост.  

            Нашият Институт използва за това не забавните и любопитни, но за съжаление неверни, астрологични, нумерологични или кратки безплатни тестчета, каквито има много в интернет, а пакет от надеждни и проверени в изследвания и в практиката в чужбина професионални тестове. Те измерват най-общо три страни на вас като отделни индивиди и като двойка:           

            - пасват ли си вашите темпераменти (това ние правим по кръговия модел и теста на извстния английски психолог Х.Айзенк)

image

 

            - от какъв вид е вашата любов (поотделно на вас, на партньора ви и на двойката ви). Това ние правим по модела на Ли за 6-те стила в любовта и теста на Хендрик, който ги измерва:

 image

            - какво е сходството и различието в предпочитанията и в характерните поведения между вас двамата по две дузини важни за стабилния и удовлетворяващ брак и семейство характеристики. Това ние правим чрез два популярни теста – този на Бенет (основаващ се на голям опит на един от най-известните центрове за брачно право и консултиране) и на Уилсън (измерващ т.н. Коефициент на Съвместимост /КС/, по подобие на популярния Коефициент на Интелигентност /КИ или IQ/).
 

 След като попълните тези тестове, спрямо получените ваши резултати ние прилагаме основният закон за съвместимостта между двама души (който ще разберете, ако се възползвате от нашето предложение) и така ще се получи степента и профилът на вашата брачна съвместимост с партньора ви.

 

ЗА КОГО

Предлаганите от нас психологични тестове за любовен профил могат да се използват от всички двойки:

·         както от тези в начален стадий на връзката, така и от семейни двойки с по-голям стаж;  

·         както от тези в прекрасни отношения, така и от тези в конфликтни;  

·         както от живеещите заедно, така и от разделените,

·         както и при всички други варианти на взаимни отношения и обстоятелства свързани с тях, вкл. и избор на бъдещ партньор или при избор между двама и повече партньори.

 

Основната идея е да прецените за себе си, след като измерите по един професионален и обективен начин, каква е вашата взаимна брачна съвместимост, за да можете да направите отговорен и обоснован избор в два чести случая:

 

1)      дали да прерастнат отношенията ви с партньора от емоционална връзка в семейство (което включва доста повече неща, и битови, и финансови, и родителски и ред други, вкл. изисквания за съвместимостта между двама ви), или,

 

2)      ако вече сте семейство, но между вас някои неща не вървят добре, да прецените дали да продължавате усилията за съвместен живот или да прекратите брака си. 

   image image

 

КАК

             Има два варианта за изготвяне и получаване на профила, които можете да използвате, както е по-удобно за Вас: 

1)      Онлайн вариант. Той е предпочитания от нас, и вероятно от вас, начин. Той е подходящ, ако не сте от София и, ако сте зает/а и нямате време и възможност да ни посетите, и желаете да направите всичко по интернет от офиса или от къщи. При онлайн варианта стъпките са следните:

·     Вие ни превеждате по банков път таксата за профила и ни изпращате сканиран документ за това.

·     Ние ви изпращаме онлайн тестовете.

·     Вие ги попълвате и ни ги връщате онлайн обратно.

·     Ние ви изпращаме онлайн подробен анализ на резултатите ви и препоръки основани на тях.

 

2)      Личен вариант. Можете да го ползвате, ако желаете освен психопрофил да направите и консултиране с нас по важни за вас аспекти на връзката ви с партньора или по други важни за вас въпроси или проблеми. Тогава трябва да ни посетите в офиса във взаимно удобно време, което уточняваме по телефона 

image
  

КОЛКО

           Ако желаете да направите оценка на Брачната си Съвместимост с партньора ви (това вклочва оценка по всеки от трите психотеста посочени по-горе - над 150 въпроса попълвани между 30 и 45 мин. скали, подробен анализ на резултатите Ви на всеки от двамата партньори и на двойката ви като цяло и препоръки за евентуална промяна), цената й е 60 лв.

            Ако желаете лично психологично консултиране и/или коучинг – таксата е 40 лв. за сесия, а ако е заедно с оценка на брачната ви съвместимост, общата им цена е 89 лв. 

Отстъпка от 25% ще получите и, ако комбинирате оценката на брачната си съвместимост с някоя друга от нашите услуги.

Ако желаете по-голяма отстъпка (до 50%), можете да посетите някои от сайтовете за групово пазаруване, станали популярни напоследък.

 

Ако плащате по банков път и/или искате фактура, нашата сметка е:

Банка:                      Обединена Българска Банка (ОББ)

Клон на банката:    София, «Граф Игнатиев»

BIC:                          UBBSBGSF

Банкова сметка:      BG88 UBBS 80021038 404820

Получател:              «Агенция ЕТАЛОН» ЕООД

Основание:               психотестове

image

 

КОИ СМЕ НИЕ

    Институт Ре-Генезис за конструктивна и позитивна психология е съвместен проект на Агенция Еталон и Фондация Човек Плюс. Институтът се фокусира върху модерни, иновативни и ефективни подходи в практическата и изследователската психология и сродни области. Основни насоки в дейността на Институт Ре-Генезис са психология на здравето (вкл. уелнес, психосоматиката и различни болести), личностното развитие, психология на образованието, кариерата, работата и организациите и др. Към него са ангажирани психолози-професионалисти, регистрирани членове на Дружеството на психолозите в България, а чрез него и на европейските професионални организации на психолозите, както и на други международни организации на психолози. Членовете му са работили в И-тута по психология на БАН, Медицинска Академия, Военна академия, Българската армия, училища, фирми, НПО и други организации, както и по много международни и национални проекти. Ръководител на Институт Ре-Генезис е известния български психолог Панайот Рандев. Екипът ни е разработил или адаптирал над 100 международно популярни психологически тестове и ги предлага, както на психолози, така и на всички интересуващи се от тях. На практика, в момента Институтът ни предлага най-много професионални психологични тестове в България. Повече информация за това, което предлагаме можете да намерите в: http://psihotestove.blog.bg, http://psihoprofil.blog.bg както и в други наши сайтове и блогове, списък на които има на адрес: http://re-genesis.alle.bg/за-нас/ ( в раздела за други сайтове.) 

 

НАШИТЕ КООРДИНАТИ

За връзка с нас използвайте следните наши координати:


Институт Ре-Генезис и Агенция Еталон:

центр.офис:  София, ул. „Цар Шишман” 5, вх. Б, ет. 1 
(с/у парламента) 
е-мейли:       
marriage_profiling@abv.bg, psihotestove@abv.bg
стац.тел.:
      (02)9898945 
моб.тел:      
  0897981299 (Глобул), 0879422652 (Виваком)

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: psihotestove
Категория: Други
Прочетен: 129834
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930